Leírás és Paraméterek
17% fehérje-, oregánó- és bazsalikom-tartalmú konyhakész lisztkeverék pizza készítéshez
Összetevők: liszt keverék (hajdinaliszt, burgonyakeményítő, búzaliszt), borsó fehérje izolátum, tojásfehérje por, étkezési só, sütőpor [térfogatnövelő szer (szódabikarbóna), kukorica keményítő], térfogatnövelő szer (szódabikarbóna), oregánó, bazsalikom.
Elkészítési javaslat:
Pan pizza-hoz: Keverj el 50 g pan pizza mixet 75 ml vízzel, a keveréket öntsd serpenyőbe, majd közepes erősségen/lángon süsd 4-5 percig. Ez után fordítsd meg, helyezd rá a feltéteket, takard le egy fedővel, és újabb 5 perc alatt süsd készre!
Tortilla készítéséhez: 30 g Pan Pizza Mix port keverj össze 60 ml vízzel, majd serpenyőben süsd oldalanként 3-4 percen keresztül!
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!
Tárolási feltételek: Zárt állapotban, 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó. Felbontás után ne tárold 6 hónapnál tovább a terméket.
Tápérték táblázat
|
/100 g |
/50 g |
Energia |
1478 kJ / 348 kcal |
793 kJ / 174 kcal (9%*) |
Zsír |
0,9 g |
0,45 g (1%*) |
Szénhidrát |
68 g |
34 g (13%*) |
Fehérje |
17 g |
8,5 g (17%*) |
Só |
0,9 g |
0,45 g (8%*) |
*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/ 2000 kcal). Ł: RI Nem meghatározható.
A kép csak illusztráció.